Burn-out Veldhoven

burn-out

Burn-out Veldhoven

Mijn naam is Nicole Schasfoort. Ik werk als contextueel therapeut in Waalre, vlakbij Veldhoven. Ik help onder andere mensen met een burn-out. Wil je eerst wat meer weten over wie ik ben? Kijk dan hier.

Wat is een burn-out?

Burn-out wordt gezien als een uitputtingsreactie van lichaam en geest. Dit is het gevolg van langdurige stressklachten die steeds erger geworden zijn en waaraan je te weinig aandacht hebt besteed.

Bij een burn-out ben je opgebrand. Mensen met een burn-out omschrijven dit vaak als het leeg raken van de accu, het uit balans zijn, continu overactief willen zijn of overspannen zijn.

Op deze pagina ga ik uitgebreider in op de oorzaken en symptomen van een burn-out. 

Burn-out behandeling

In de behandeling in mijn praktijk zullen we specifiek kijken welke factoren er in jouw geval toe hebben geleid dat de burn-out is ontstaan. De behandeling zal hier verder op afgestemd worden.

Behandeling bij mij in de praktijk in Waalre betekent dat je bereid bent een therapeutisch traject aan te gaan om je eigen gedachten en gedrag te onderzoeken en waar nodig te veranderen. Daar help ik je bij.

Op de pagina’s therapie, werkwijze en tarieven vind je hierover meer informatie.

burn-out

Mijn opleidingen

Ik ben afgestudeerd in de sociaal pedagogische hulpverlening. Sindsdien ben ik ruim 18 jaar actief als hulpverlener en de laatste jaren als contextueel systeemtherapeut in de geestelijke gezondheidszorg. Ik begeleid daar mensen met ernstige, psychiatrische problematiek en geef hen therapie.

Daarnaast heb ik de 4-jarige basis- en vervolgopleiding tot contextueel therapeut succesvol afgerond.

Ik sta geregistreerd bij de beroepsvereniging van Contextueel Werkers in Nederland. Deze vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Associatie voor Psychotherapeuten. 

Burn-out Veldhoven

Ik begeleid je graag in het proces om uit je burn-out te komen.

Je kunt contact met mij opnemen via onderstaand telefoonnummer of contactformulier.

 

Nicole Schasfoort
Coaching- en therapiepraktijk Schasfoort
Ansbalduslaan 46
5581 CX Waalre
Telefoon: 06-83009470
KVK: 70541183