Burn-out Waalre

burn-out

Burn-out Waalre

Mijn naam is Nicole Schasfoort. Ik werk als therapeut in Waalre. Ik help onder andere mensen met een burn-out.

Wil je eerst wat meer weten over wie ik ben? Kijk dan hier.

Wat is een burn-out?

Burn-out wordt gezien als een uitputtingsreactie van lichaam en geest.

Dit is het gevolg van langdurige stressklachten die steeds erger geworden zijn en waaraan je te weinig aandacht hebt besteed.

Bij een burn-out ben je opgebrand. Mensen met een burn-out omschrijven dit vaak als het leeg raken van de accu, het uit balans zijn, continu overactief willen zijn of overspannen zijn.

Op deze pagina ga ik uitgebreider in op de oorzaken en symptomen van een burn-out. 

Burn-out behandeling

In de behandeling in mijn praktijk zullen we specifiek kijken welke factoren of onderliggende patronen er in jouw geval toe hebben geleid dat de burn-out is ontstaan. Met deze inzichten zullen we daarna een plan maken hoe je stappen vooruit kunt zetten in je herstelproces.

Op de pagina werkwijze onder het item ‘individuele therapie’ en de pagina tarieven vind je hierover meer informatie.

burn-out

Mijn opleidingen

In het jaar 2000 ben ik afgestudeerd in de sociaal pedagogische hulpverlening. Sindsdien werk ik als hulpverlener en de laatste jaren als contextueel systeemtherapeut in de geestelijke gezondheidszorg. Ik begeleid daar mensen met ernstige, psychiatrische problematiek en geef hen therapie. Deze ruime ervaring in het begeleiden van mensen in hun herstelproces, zet ik nu in ten behoeve van cliënten in mijn eigen praktijk.

Daarnaast heb ik de 4-jarige basis- en vervolgopleiding tot contextueel therapeut succesvol afgerond.

Ik sta geregistreerd bij de beroepsvereniging van Contextueel Werkers in Nederland. Deze vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Associatie voor Psychotherapeuten. 

Burn-out Waalre

Ik begeleid je graag in het proces om uit je burn-out te komen.

Je kunt contact met mij opnemen via onderstaand telefoonnummer of contactformulier.

 

Nicole Schasfoort
Coaching- en therapiepraktijk Schasfoort
Ansbalduslaan 46
5581 CX Waalre
Telefoon: 06-83009470
KVK: 70541183