Coaching Valkenswaard

Coaching Eindhoven pagina verfraaiingIk ben Nicole Schasfoort en ik bied coaching aan in mijn praktijk in Waalre, vlakbij Valkenswaard.

Wil je eerst wat meer weten over wie ik ben? Kijk dan hier.

Wat is coaching?

Coaching is voor iedereen geschikt die zich verder wil ontwikkelen en wil gaan voor persoonlijke groei.

Je zult het vast wel herkennen als je in bepaalde situaties telkens jezelf tegenkomt.

Als iemand je bijvoorbeeld iets vraagt en je meteen in de ‘doe-stand’ terechtkomt. En je je pas later afvraagt: wil ik dat eigenlijk wel?

Of dat de manier waarop je benaderd wordt al bepaalt of je jezelf terugtrekt of juist heel dominant wordt.

Of dat je moeite hebt om het werk thuis los te laten en maar langer doorgaat, want het werk moet immers af. Of je wilt met langer werken juist laten zien dat je echt goed je best doet.

Of je wilt je verder ontwikkelen op het gebied van communicatie. Hoe geef je je grenzen aan? Hoe kom ik voor mezelf op?  Hoe kan ik het beste feedback geven? Hoe ga ik om met conflicten?  Enzovoorts.

Burn-out coaching

Als je last hebt van burn-outklachten kun je bij mij terecht voor burn-out coaching. Ik begeleid je dan in je herstelproces. Ik maak dan gebruik van de CSR-methode.  Als je meer wilt weten over burn-out coaching, klik dan hier.

Coaching inhoud

Tijdens het kennismakingsgesprek brengen we jouw doelstellingen duidelijk in kaart. In de daarop volgende gesprekken, onderzoeken we wat de onderliggende redenen zijn waardoor het komt dat je jezelf zo tegenkomt.

Het doel van coaching is om jou een duidelijk inzicht te geven in de manier waarop je leeft en denkt. Vaak hebben obstakels met ingesleten gedachten- en gedragspatronen te maken. Ik zal je waar nodig helpen hiervan bewust te worden en kan je praktische vaardigheden aanleren hoe je deze patronen in positieve zin kan veranderen.

Wat levert een coaching traject jou op?

Je krijgt meer inzicht in jezelf en je situatie. Ook krijg je praktische handvatten aangereikt, waardoor je zaken anders en effectiever aan kan gaan pakken. Daarmee heb je weer een stap gezet in je persoonlijke groei!

Op de pagina’s werkwijze en tarieven vind je meer praktische informatie.

Contact

Wil je meer weten over hoe ik jou verder kan helpen? Neem dan contact met me op via het formulier of het telefoonnummer op de contactpagina