Coaching Waalre

Coaching Ik ben Nicole Schasfoort en ik bied coaching aan in mijn praktijk in Waalre.

Wil je eerst wat meer weten over wie ik ben? Kijk dan hier.

Wat is coaching?

Coaching is voor iedereen geschikt die zich verder wil ontwikkelen en wil gaan voor persoonlijke groei.

Je zult het vast wel herkennen als je in bepaalde situaties telkens jezelf tegenkomt. Hieronder volgen een aantal voorbeelden waarin coaching ondersteunend kan zijn:

  • Je hebt moeite om het werk thuis los te laten. Dit kan bijvoorbeeld komen omdat je je verantwoordelijk voelt. Je wilt het graag goed doen. Je bent precies en loyaal aan je werkgever. Dan kan het lastig zijn om thuis de knop om te zetten.
  • Je hebt moeite om je grenzen aan te geven. Wellicht omdat je niet of onvoldoende stilstaat bij je eigen grenzen en deze niet of te laat voelt. Of omdat je misschien bang bent dat jouw grenzen een ander kunnen benadelen of dat ze niet gerespecteerd worden.
  • In de omgang met anderen vind je het moeilijk om voor jezelf op te komen. Je vindt conflicten lastig om mee om te gaan. Of het geven of ontvangen van feedback is een vaardigheid die je lastig vindt.
  • Als je vragen hebt op het gebied van communicatie en interactie met anderen, kan coaching je inzicht en praktische handvatten bieden om hierin verder te komen.

Burn-out coaching

Als je last hebt van burn-outklachten kun je bij mij terecht voor burn-out coaching. Ik begeleid je dan in je herstelproces. Ik maak dan gebruik van de CSR-methode.  Als je meer wilt weten over burn-out coaching, klik dan hier.

Coaching inhoud

Tijdens het kennismakingsgesprek brengen we jouw doelstellingen duidelijk in kaart. In de daarop volgende gesprekken, onderzoeken we wat de onderliggende redenen zijn waardoor het komt dat je jezelf zo tegenkomt.

Het doel van coaching is om jou een duidelijk inzicht te geven in de manier waarop je leeft en denkt. Vaak hebben obstakels met ingesleten gedachten- en gedragspatronen te maken. Ik zal je waar nodig helpen hiervan bewust te worden en kan je praktische vaardigheden aanleren hoe je deze patronen in positieve zin kan veranderen.

Wat levert een coaching traject jou op?

Je krijgt meer inzicht in jezelf en je situatie. Ook krijg je praktische handvatten aangereikt, waardoor je zaken anders en effectiever aan kan gaan pakken. Daarmee heb je weer een stap gezet in je persoonlijke groei!

Op de pagina’s werkwijze en tarieven vind je meer praktische informatie.

Contact

Wil je meer weten over hoe ik jou verder kan helpen? Neem dan contact met me op via het formulier of het telefoonnummer op de contactpagina.