Coaching

coachingWat is coaching?

Coaching is voor iedereen geschikt die zich verder wil ontwikkelen en wil gaan voor persoonlijke groei.

Wellicht herken je situaties waarbij je telkens tegen hetzelfde patroon aanloopt:

  • Iemand vraagt je iets en je schiet meteen in de ‘doe-stand’. Achteraf stel je jezelf pas de vraag: wilde ik dit eigenlijk wel doen?
  • Door de manier waarop iemand je benadert trek je jezelf terug of word je juist heel dominant.
  • Je hebt moeite om het werk thuis los te laten. Je gaat maar langer door, want het werk moet immers af. Of je wilt met langer werken juist laten zien dat je echt goed je best doet.

Coaching kan helpen als je jezelf verder wilt ontwikkelen op het gebied van communicatie. Hoe geef je je grenzen aan? Hoe kom ik voor mezelf op? Hoe kan ik het beste feedback geven? Hoe ga ik om met conflicten? Enzovoorts.

Coaching inhoud

Tijdens het kennismakingsgesprek brengen we jouw doelstellingen duidelijk in kaart. In de daarop volgende gesprekken onderzoeken we wat de onderliggende redenen zijn waardoor het komt dat je jezelf zo tegenkomt.

Het doel van coaching is om jou een duidelijk inzicht te geven in de manier waarop je leeft en denkt. Vaak hebben obstakels met ingesleten gedachten- en gedragspatronen te maken. Ik zal je waar nodig helpen hiervan bewust te worden en kan je praktische vaardigheden aanleren hoe je deze patronen in positieve zin kan veranderen.

Wat levert een coaching traject jou op?

Je krijgt meer inzicht in jezelf en je situatie. Ook krijg je praktische handvatten aangereikt waardoor je zaken anders en effectiever aan kan gaan pakken.

Op de pagina’s werkwijze en tarieven vind je meer praktische informatie.

Burn-out coaching

Als je specifiek last hebt van burn-out klachten kun je bij mij terecht voor burn-out coaching. Ik begeleid je dan in je herstelproces. Ik maak dan gebruik van de CSR-methode. Als je meer wilt weten over mijn burn-out coaching, klik dan hier.

Contact

Wil je meer weten over hoe ik jou verder kan helpen? Neem dan contact met me op via de contactpagina