Tarieven

Tarieven

Nadat je je hebt aangemeld via deze website maak ik in overleg met jou een afspraak. Dit is voor een kennismakingsgesprek en duurt ca 30 minuten. Deze kennismaking is bedoeld om je klacht of ontwikkelvraag te verduidelijken. Daarna beslissen we of er een vervolgafspraak gepland wordt. Het kennismakingsgesprek is gratis.

Als er een vervolgafspraak gepland wordt, stel ik samen met jou een behandelovereenkomst op. In deze overeenkomst staat jouw vraag centraal en zal gekeken worden welke vorm van hulpverlening, coaching, therapie of begeleiding bij rouwverwerking, het beste past bij jouw vraag.

Voor vervolgafspraken hanteer ik de volgende tarieven:

  • Individuele contextuele therapie  € 75 per sessie van 60 minuten (inclusief 21% BTW)
  • Rouwbegeleiding: € 75,- per sessie van 60 minuten (inclusief 21% BTW)
  • Partnerrelatietherapie:  € 125,- per sessie van 90 minuten (inclusief 21% BTW)
  • Coaching: € 60,- per sessie van 45 minuten (inclusief 21% BTW)

De tarieven zijn inclusief mijn voorbereiding, intercollegiaal overleg en administratieve werkzaamheden.

Het afzeggen of wijzigen van een afspraak dient minimaal 24 uur van tevoren te gebeuren. Indien je de afspraak niet tijdig afzegt of wijzigt wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

Fiscale regelingen:
De therapiekosten zijn volledig aftrekbaar van de belasting als er sprake is van verwijzing door een huisarts. De basis van de verwijzing moet dan ‘psychisch lijden’ zijn.

Heeft u een eigen bedrijf? Dan kunt u psychosociale hulpverlening als persoonlijkheidsontwikkeling onder beroeps- of bedrijfskosten fiscaal aftrekken, mits de problemen/klachten werkgerelateerd zijn.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden.

Telefonische consulten zijn niet mogelijk.